• Volg ons

Receptiediensten

De receptiedienst is veelal het eerste contact dat een relatie met u en de andere bedrijven heeft. Ofwel de bekende ‘eerste indruk’. En zoals u weet kan die maar eenmaal gemaakt worden. In de praktijk betekent dit dus dat uw receptie dagelijks bezet dient te zijn met gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers die bekend zijn met uw organisatie. 

Acanthus Facilitaire Dienstverlening kan binnen haar operationele diensten een aantal inhoudelijk verschillende vormen van dienstverlening aanbieden. Het verschil in deze functies wordt vooral bepaald door de zwaarte van de uit te voeren werkzaamheden.

  • Volledig uitbesteden, waarbij u verder geen omkijken meer heeft naar uw receptie. Wij nemen de dienst en eventueel uw eigen medewerkers over.
  • Gedeeltelijk uitbesteden, dit houdt in dat Acanthus Facilitaire Dienstverlening op een aantal vaste dagdelen invulling verzorgt. Dit voorkomt een onnodig aantal FTE op uw payroll.
  • Back-up faciliteiten, bij deze optie schakelt u Acanthus Facilitaire Dienstverlening alleen in bij verlof, ziekte of andere afwezigheid van uw eigen medewerkers.

Door uw receptie uit te besteden aan Acanthus Facilitaire Dienstverlening bent u ervan verzekerd dat er altijd een receptioniste of telefoniste aanwezig is. Ook als uw organisatie groeit of krimpt, als u verhuist of als één van de receptiemedewerkers ziek is. Kortom: de receptiediensten van Acanthus Facilitaire Dienstverlening waarborgen altijd een receptioniste of telefoniste. Bij onze receptiediensten ontzorgen wij u van de planning en begeleiding van de receptionistes en telefonistes. Bij ziekte, vakantie of ander verlof zorgen we onmiddellijk voor een vervangende receptioniste of telefoniste. Met de receptiediensten van Acanthus Facilitaire Dienstverlening heeft u dus geen omkijken meer naar uw receptie, daar zorgen wij voor. We beschikken hiervoor over een speciaal back-upteam. De continuïteit van de receptiedienst is daarmee 100% gegarandeerd. U wilt uw receptiediensten uitbesteden? Dan zijn er veel mogelijkheden waar u voor kunt kiezen. Zo kunt u uw receptiedienst volledig, gedeeltelijk en flexibel uitbesteden.