• Volg ons

Diensten

Algemene schoonmaak


Acanthus Facilitaire Dienstverlening specialiseert zich in meerdere (schoonmaak)diensten. Eén belangrijke dienst is het algemene of reguliere schoonmaakwerk. Kantoren, scholen, sportcentra en praktijken worden door onze schoonmakers periodiek schoongemaakt. Wij weten: een schoon, fris en goed onderhouden pand is uw visitekaartje naar klanten en bezoekers toe.

Glasbewassing


Regenwater, fijn zand en uitlaatgassen vormen al snel een grauwe sluier over ramen en kozijnen. Professionele glasbewassing verwijdert deze waas van uw glazen en kozijnen. Regelmatige glasbewassing is daarmee een investering in het behoud van uitstraling en kwaliteit van uw winkel, kantoor of appartementencomplex.

Vloeronderhoud


Acanthus Facilitaire Dienstverlening biedt passend onderhoud en reiniging van de vloeren in uw pand. Want een cruciaal onderdeel van de uitstraling van een pand is de vloer. Er ligt toch een snel al een flink aantal vierkante meters vloer om schoon te houden en te onderhouden.

Bedrijfscatering


Acanthus Facilitaire Dienstverlening bedrijfscatering vormt bedrijfsrestaurants om tot een omgeving waar mensen kunnen genieten van een gevarieerd aanbod van een goede, gezonde en bovenal lekkere lunch, bereid door lokale ondernemers. Samen met lokale ondernemers verzorgen wij bij u de invulling van het gehele cateringaanbod.

Opleveringsschoonmaak


Naast dagelijkse- en periodieke interieurverzorging verricht Acanthus Facilitaire Dienstverlening ook eenmalig schoonmaakwerk. Zoals bij interne verhuizingen, mutaties van woningen of bedrijfsgebouwen, etc. Bij de oplevering van nieuwbouwwoningen of nieuwe bedrijfspanden is het wassen van de ramen, een goede reiniging van de vloeren en kalkverwijdering van tegels vaak geen overbodige luxe. Daarvoor kunt u een beroep doen op onze gespecialiseerde opleveringsschoonmaak

Schoonmaak algemene ruimten


De algemene ruimten in appartementencomplexen, waar zich onder meer de trappenhuizen en liften bevinden, vervuilen snel door binnenwaaiend zwerfvuil, stof en inlopen. Dat maakt het schoonhouden vaak tot een probleem. Voor Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) en bedrijven die gespecialiseerd zijn in vastgoedmanagement levert Acanthus Facilitaire Dienstverlening een breed dienstenpakket.

Beveiliging


Een veilige werkomgeving is onlosmakelijk verbonden met het runnen van een succesvolle business. Acanthus Facilitaire Dienstverlening heeft met haar objectbeveiliging een visie over hoe de veiligheid van mensen, informatie en gebouwen optimaal geborgd is, zonder dat daarmee de uitstraling van het kantoor direct verandert in onwelkom of hermetisch afgesloten.

Groenbeheer


In een natuurlijke, groene omgeving is het prettig werken en kunt u uw gasten representatief ontvangen. Een levende organisatie vraagt om levende decoratie. Acanthus Facilitaire Dienstverlening werkt samen met enkele externe partijen die allen specialist zijn in hydrocultuur en het verzorgen van de meest uiteenlopende binnengroen-projecten. Van plantenbak tot palmboom, van waterpartij tot kunstzijdeplant.

Receptiediensten


De receptiedienst is veelal het eerste contact dat een relatie met u en de andere bedrijven heeft. Ofwel de bekende ‘eerste indruk’. En zoals u weet kan die maar eenmaal gemaakt worden. In de praktijk betekent dit dus dat uw receptie dagelijks bezet dient te zijn met gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers die bekend zijn met uw organisatie.

Hoteldiensten


Optimale kwaliteit- en servicebeleving, dat is waar Acanthus Facilitaire Dienstverlening voor staat. Uw gasten voelen zich direct welkom en thuis in een schone en frisse hotelkamer. Om uit te blinken in gastvrijheid gaan wij nog een stapje verder. Onze medewerkers besteden voortdurend extra aandacht aan de details, met een groot gevoel voor hospitality.

Interim management


Is uw facilitair manager met langdurig ziek of met verlof? Of zoekt u tijdelijke versterking van uw facilitair bedrijf? Bent u wellicht alleen op zoek naar een oplossing voor een facilitair vraagstuk? Acanthus Facilitaire Dienstverlening biedt u perfecte facilitaire expertise. De facilitaire organisatie is essentieel voor het primaire bedrijfsproces en mag dus niet haperen. Acanthus Facilitaire Dienstverlening levert u interim management op maat. U krijgt precies die expertise waar u behoefte aan heeft, voor de periode die nodig is. Wij gaan graag het gesprek met u aan over uw vraag naar facilitair management en zoeken voor u de juiste kandidaat.

Particuliere schoonmaak


Het schoonmaken van een huis lijkt zo eenvoudig. Maar u hebt in de praktijk vast wel eens meegemaakt dat u na een grondige poetsbeurt toch weer allerlei vuiltjes tegenkwam. Daarom is het helemaal niet vreemd om regelmatig een professional het huis onder handen te laten nemen.