• Volg ons

Core Values

Cultuurwaarden | Het maakt niet uit wat de omstandigheden zijn of wat er in onze omgeving gebeurt, onze cultuurwaarden komen eerst. Onze waarden zijn meer dan woorden. Met honderdduizenden medewerkers, en de vele die nog gaan komen, kan het bedrijf niet op interne wetgeving draaien. Onze waarden leiden ons in onze acties. Onze waarden zijn de basis voor alles wat wij doen. Zij zijn gevormd door jaren van ervaring. Onze waarden zijn:

Eerlijkheid; wij respecteren | Onze eerlijkheid is niet bespreekbaar. Wij respecteren onze klanten, onze collega's en ons bedrijf. Eerlijkheid staat op de eerste plaats! Het is de basis waarop Acanthus Facilitaire Dienstverlening is gebouwd. Het is een van onze waarden die al onze medewerkers onderschrijven; los van locatie, werkopdracht, taal of gewoontes. Onze solide reputatie met betrekking tot eerlijkheid is een optelsom van de prestaties van de medewerkers van Acanthus Facilitaire Dienstverlening. Dit resulteert in lange termijn relaties met onze klanten, open communicatie, een sterk familiegevoel en in het algemeen een betere werkomgeving.

Ondernemerschap; wij ondernemen actie | Geen woorden maar daden! Actie zegt meer dan 1000 woorden. Al onze medewerkers hebben een 'vergunning om te handelen' en er wordt van ze verwacht dat ze dit doen. Acanthus Facilitaire Dienstverlening wenst erom bekend te staan haar focus op de business van haar klanten en die van onszelf te leggen. Wij willen onze klanten elke dag bewijzen dat wij onze bijdrage leveren aan hun succes. Wij hebben een omgeving geschapen waarin innovatie kan gedijen en daardoor kunnen we uitgroeien tot de internationale marktleider.

Verantwoordelijkheid; wij zorgen Onverschilligheid is immoreel. Wij geven om wat wij doen en voor wie wij het doen. Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze collega's, klanten, andere belanghebbenden en onszelf. Besluiten worden bij Acanthus Facilitaire Dienstverlening op het niveau gemaakt waar het benodigde inzicht in zaken aanwezig is. 

Kwaliteit; wij leveren Wij zijn professionals met een passie voor kwaliteit. Wij gedragen ons professioneel, beloven alleen dat wat we kunnen waarmaken en leveren wat we beloven. Wij dragen niet alleen bij aan de hoge standaard van onze dienstverlening maar we creĆ«ren deze standaard zelf door onze passie voor kwaliteit.

Dit zijn de waarden waar wij bij Acanthus Facilitaire Dienstverlening voor staan. Zij zijn de basis waarop Acanthus Facilitaire Dienstverlening is gebouwd en de waarden waar wij als onderneming trots op zijn.